“Ağustos Ayında Ahlat’ta Buluşma…”

 Maalesef yine  Ahlatımızın başı sağ olsun.  Henüz diğer şehidimizin acısı tazeyken, Kırklar Mahallesinden Mürsel Ardıç’ın oğlu Uzman Çavuş Mesut Ardıç’ın Hakkari’nin Şemdinli İlçesinde Şehit olduğu haberini aldık. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine ve sevenlerine sabırlar versin, hepimizin başı sağ olsun.

 Bu yaz Ramazan bayramında maalesef Ahlat’ta olamayacağım. Bunun için gerçekten de çok üzgünüm. Ancak Ağustos Ayında Ahlat’ta olacağım kısmet olursa. Ahlat’ta geçireceğim günleri şimdiden iple çekmeye başladım bile.. Ayrıca Ağustos ayında Yapılacak bir organizasyon bu heyecanımı bir kat daha arttırıyor. Zira Ağustos Ayında mükemmel bir organizasyon yapılması planlanıyor. 23-24-25 Ağustos 2016’da Ahlat Kaymakamlığı, Ahlat Belediyesi, Ahlat Eğitim Kültür Vakfının düzenleyeceği Ahlat Kültür Etkinliklerine katılmak amacıyla, İSTANBUL, İzmir, Antalya, Manisa, Kocaeli, Mersin, Van Dernekleri ve üyeleri Ahlat’ta buluşulacak.

 20 Ağustos 2016’dan başlamak üzere 1 haftalık bir etkinlik planlanmakta. Bu etkinliğe sadece Ahlat’lılar Değil, Ahlat sevenlerde Katılabilecekler. Ahlatta Kalacak yerleri olmayanlar, Bildirmeleri halinde kalabilecekleri yerler, oluşturulacak komite tarafından sağlanacak.

Taslak program şöyle;

-Ahlat’a gelenlerden kalacak yeri olmayanlara yer tahsisi

- Van-Akdamar Adası gezisi

-Nemrut Dağı Gezisi

-Bitlis gezisi

-Ahlat İçi Gezi

-Futbol Turnuvası, Final Maçı

-Van Gölü sahil temizlik çalışması

-Ağaçlığın sulanması etkinliği

-Sahilde gece eğlencesi

-Seminerlere iştirak? (Yaşar Eralp)

-Ahlat Kültür Etkinliklerine katılmak

 Bu taslak programa eklemeler ve çıkarmalar olabilecek. Gerçekten de müthiş bir organizasyon olacağa benziyor. Komitede Elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağım. Sizlerde Tanıdığınız Ahlatlı ve Ahlat severlere, muhteşem olacağını düşündüğüm bu organizasyonu duyurabilir ve dahi davet edebilirsiniz.

 Sağlıcakla kalın…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.