Ağustos Geldi ve Ahlat’tayız…

 Merhabalar sevgili okurlarım. Daha önce yazılarımdan birinde Ağustos ayında Ahlat’ta olacağımı ve 5 Ahlat derneğinin yapacağı organizasyondan bahsetmiştim.

 Şükürler olsun ki Salı günü akşam 20:00 gibi ufak bir kazanın haricinde sağ salim Ahlata geldim. 1 yıl geçmiş olmasına rağmen özlemişim Ahlat’ımı.

 Gelir gelmez köylümüz rahmetli Hacı İhsan Gültaç’ın torunu, Mesut Gültaç’ın kızının, Hacı Maşallah Bildirici’nin torunu, Mehmet Sait Bildirici’nin oğlunun mevlitli düğününe iştirak ettim. Rabbim bahtiyar etsin.

Daha sonrada İstanbul’dan sonra Ahlat’taki demokrasi nöbetine iştirak ederek; Kaymakamımız sayın Bülent Tekbıyıkoğlu, Belediye başkanımız A.Mümtaz Çoban, İl Meclis üyemiz Erhan Akarsu ve Adnan Eyigün abimle Ahlat ve Darbe üzerine hasbihal yaptık.

Meydandaki herkesle tek tek tokalaşarak hal hatır sordum. Facebooktan tanıdıklar ve normal tanıdıklarla sohbet güzeldi. Ayrıca o sırada orada bulunan polis özel harekat temsilcilerinin de yanına giderek hal hatır sorup ayak üstü sohbet ettik. Rabbim onları ve tüm güvenlik birimlerimizi korusun.

 Evet nihayet bu yılki Ahlat maceramızda böylelikle başlamış oldu. Birçok ziyaret ve etkinlik beni bekliyor olacak ve tüm bunları her zaman olduğu gibi facebooktan “An itibariyle” paylaşacağım inşallah. Yine bir aksilik olmazsa büyüklerimizi, akrabaları, esnafları ziyaret edeceğim.

 Bu hafta yazımı kısa tutacağım, zira kız kardeşimin 20-21 Ağustos’ta olacak düğününün telaşı var.

Önceki akşam bir hemşerimin sözü çok hoşuma gitti; “Nevzat bey artık 1 ay canlı okuruz köşe yazılarınızı”"…

 Ahlat’la kalın, saygılarımla..

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.