MERAL AKŞENER: "BEN ARTIK AHLATLI OLDUM"

Ahlat'ta ev kiralayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben artık Ahlatlı oldum, kendimi Ahlatlı hissediyorum" dedi.

MERAL AKŞENER:

   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ahlat'ı ziyaret etmek için beraberindekilerle havayoluyla Muş'a geldi. Muş Havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan Akşener, Ahlat'a sözü olduğunu ve bu sözü yerine getirmek için burada olduğunu belirterek, "2010'da buraya gelmiştim. Referandum çalışması kapsamında Muş ve Bitlis'e daha evvel defalarca geldim. Ahlat ve Adilcevaz'ı da ziyaret etmiştim. Referandumda buraya geldiğimde, sonuçlara göre yol alacağına dair arkadaşlarla konuşmamız oldu. Bir parti kurma yoluna gidilecekse Ahlat'ta bir ev satın alacağımı, Ahlatlı olacağımı, mutlaka 2 bayramın birini ailemle birlikte, yol arkadaşlarımla birlikte Ahlat'ta geçireceğimi söyledim. Ahlat; tarihimizin, Anadolu'ya girişimizin önemli bir simgesi. Bizi, biz yapan değerlerin şekillendiği bir yer ve Selçuklu mezarlarını gezdiğiniz zaman, Ahlat'ı gerçek anlamda kokladığınız zaman kendinize dönüyorsunuz" dedi. Bölgenin müthiş bir potansiyele sahip olduğunu ifade eden Akşener, "Ahlat üzerinden Muş'a, Bitlis'e, Van'a, Bingöl'e diğer şehirlerimize dikkat çekmek ve buranın özellikle de bacasız sanayi dediğimiz turizm sektörünün çok büyük potansiyeli var. Bu potansiyeli burada gerçekleştirebilir miyiz? Bir diğer yönü de budur. Ama en önemlisi de sözdür. Ben artık Ahlatlı oldum, kendimi Ahlatlı hissediyorum" şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2017, 23:32

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Meçhul
Meçhul - 6 yıl Önce

Hiç kusura bakma meral hanım Ahlat lı değilsiniz siz yine başka oyunlar içindesiniz çünkü Sayın Devlet Bahçeli Ahlat a önem verdiğinden buradan bişeyler çıkarma peşindesiniz fetö şerefsizini vedahi onun emriyle 250 şehit verdirilen 15 Temmuz'a sebep olan hainleri lanetlemiyırsunuz temelli ahlata da taşınsanız size burdan oy falan çıkmaz hoş biliyoruzki siz burayı oy için değil türlü oyunlar için seçmişsiniz

SIRADAKİ HABER