Müslümanlara Yazıklar Olsun…

 Merhabalar sevgili okurlarım. Son aylarda Müslüman ve İslam alemin de acayip şeyler oluyor. Gerçi bin yıldır ve dahi İslam yeryüzüne indiğinden bu yana hep öyleydi. Ancak son zamanlarda akılların alamayacağı boyutlara ulaştı. Geçtiğimiz aylarda bazı Arap ülkeleri Katar’a karşı inanılmaz bir tepki içerisine girdiler. Amerika yaptı yapacağını ve Arap ülkelerini birbirine düşürdü hep yaptığı gibi.
Neticede ABD amacına ulaştı. Önce Suudi Arabistan’a ardından Katar’a milyar dolarlık silah satışı yaptı. Antlaşmaları imzaladıktan sonra ABD, Katar’a yapılan ambargonun hafifletilmesini resmi olarak istedi. Ne kadar komik değil mi? Ortalığı karıştıran onlar, kalkıp ambargoyu hafifletin diyen yine onlar. İşte tamda burada Müslümanların ne kadar zavallı ve akılsız oldukları ortaya çıkıyor. Yüzyıllardır aynı numaraları yutup duruyorlar.
Daha önceki köşe yazımda bahsettiğim gibi aslında Müslüman ülkelerine her yapılanın arka planında hedefin Türkiye olduğu anlaşılıyor. Zira bize en çok ve en samimi destek veren ülke Katar’dı. O nedenle Katar’a karşı operasyon yapılmak istendi ancak Türkiye yaptığı hamle ile o planı sekteye uğrattı.
Yine geçtiğimiz haftalarda her daim Türkiye’nin yanında olan Pakistan Başbakanı Navaz Şerif’i de ülkemizde başarılamayan 17-25 Aralık tarzı bir operasyonla görevden aldılar. Görevden alan kim peki? Anayasa Mahkemesi. Komediye bakın ki bir ülkenin seçilmişlerini atanmışları görevden alıyorlar. Esas içimi acıtan ise Navaz Şerif’in sözleri oldu. Navaz Şerif; “Makam umurumda değil, ülkem ve vatandaşlarım iyi olsun yeter. Ben kesinlikle iddiaları kabul etmiyorum her şey ortada. Asıl üzüldüğüm ise Türkiye’ye ve Türklere artık yardımda bulunamayacak olmamdır.” Bu sözler üzerine insanın içi acımaz mı?
Son haftalarda, İsrail 1947 den buyana yaptığı gibi Filistinlilere inanılmaz zulümler yapıyor. Bir tane Müslüman ülkeden çıt çıkmıyor, Her zamanki gibi Türkiye hariç. Ama niye çıksın ki; Batı uşakları ancak Müslüman ülkelerle, Türkiye, Katar ve Pakistan ile uğraşıyorlar.
Sizlerden özellikle rica ediyorum İnternette araştırın, Filistinlilerin 1947 yılından bu yana nasıl parça parça yok edildiğini haritalarla göreceksiniz. İnsanın içini acıtacak haritalar göreceksiniz. Haberlerde seyrettim Filistinliler namazdayken haysiyetsizce ve hayvanice saldırıyorlardı. İçim acıdı, kabullenemedim. Bu görüntüleri görüp de kendi çapında tepki vermeyen Müslüman değildir. Bir bakın dünyaya. Huzur olmayan, aralıksız çatışmalar olan, darbeler olan, terör örgütleriyle uğraşan, gelişmeyen, çağa ayak uydurmayıp başka ülkelerin kölesi olan ülkelerin hepsi MÜSLÜMAN ülkeler…
Bakıyorsunuz terör örgütlerinin hepsi Müslümanlardan oluşuyor. Ancak ne hikmetse öldürdükleri de Müslümanlar.
Biz Müslümanlar birbirimizle uğraşmaya devam ettiğimiz sürece, birimizin derdinden diğerimiz etkilenmediği sürece, hatta birbirimizin kuyusunu kazmaya devam ettiğimiz sürece bu durum hiç değişmeyecektir.
Gel de; “Müslümanlara yazıklar olsun” deme…
“Müslümanlar birbirleriyle savaştıkça Ağıtlar Türkçe, Kürtçe , Zazaca ve Arapça, 
Zafer çığlıkları İngilizce ve İbranice olacaktır.”
(Yusuf İslam)

Selam ve Dua ile…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.