Sitemize Hoşgeldiniz.
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 
YUNUS ENSARİ İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRÜ RAHMİ GÖKBULAK’A MESLEKTE BAŞARI ÖDÜLÜ VERİLDİ
05-21-2010, 04:27 PM
[Resim: 1071.jpg]
İstanbul Fatih Rotary Kulübü tarafından Yunus Ensari İlköğretim Okulu Müdürü Rahmi Gökbulak’a “Meslekte Başarı Ödülü”verildi.
Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, Saka ve Kınalıkoç İlköğretim Okullarının ve okul lojmanlarının onarımlarını yaptırarak eğitime destek veren İstanbul Fatih Rotary Kulübü üyeleri onuruna akşam yemeği verildi.
Ahlat Öğretmenevinde verilen yemeğe Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk, Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Bedirhan Ekinci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, Fatih Rotary Kulübü Başkanı Vedat Baydede ve kulüp üyeleri katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Fatih Rotary Kulübü Başkanı Vedat Baydede, amaçlarının bütün değerli teşebbüslerin temeli sayılan hizmet idealinin teşvik edilmesi ve geliştirilmesi, tanışıklığın bir hizmet fırsatı olarak geliştirilmesi ve değerlendirilmesi, iş ve meslek hayatında yüksek ahlak standartlarının teşviki, bütün yararlı mesleklerin değerinin tanınması ve takdir edilmesi olduğunu söyledi. Baydede kulüp olarak her yıl meslek ödülü törenleri düzenlediklerini belirterek; “Bu yılda bölgedeki çalışmalarından dolayı Yunus Ensari İlköğretim Okulu Müdürü Rahmi Gökbulak’a ve Muş Alparslan YİBO’da görev yapan İzmirli teknoloji ve tasarım öğretmeni Evrim Tekinözker’e meslekte başarı ödülü vermeyi uygun gördük. Gösterdikleri azimli ve örnek çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diliyoruz”dedi. Daha sonra Fatih Rotary Kulübü tarafından Yunus Ensari İlköğretim Okulu Müdürü Rahmi Gökbulak’a verilen meslek ödülünü Ahlat Kaymakamı Bilal Şentürk tarafından, Muş Alparslan YİBO’da görev yapan teknoloji ve tasarım öğretmeni Evrim Tekinözker’e ise meslek ödülünü Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban tarafından verildi.

[Resim: 1075.jpg]
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Mesaj önizleme 
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Normal Mod | Çizgisel Mod

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5