Sitemize Hoşgeldiniz.
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 
İLK ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET TÖRENİ RENKLİ GEÇTİ
06-18-2010, 03:46 PM
[Resim: 929.jpg]
SIK SIK ELEKTRİK KESİLMESİ ÖĞRENCİLERİN MOTİVESİNİ BOZMADI

Ergezen İlköğretim Okunda düzenlenen mezuniyet gecesi renkli görüntülere sahne oldu, elektriklerin sık sık kesilmesi bile öğrencilerin motivesini bozmadı.
Ergezen İlköğretim Okulu bahçesinde düzenlenen mezuniyet gecesi programına İlçemiz Kaymakamı Bilal Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, davetliler ve öğrenci velileri katıldı. İstiklal marşı ve saygı duruşunun ardından okul müdürü Mahmut Uysal kısa bir konuşma yaprak öğrencilerin çok çalışıp azimli davranarak başarı sağladıklarını söyledi. Uysal Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün Umudum gençliktir” sözünü hatırlatarak bu ülkenin gençlerden çok şey beklediklerini söyledi.
Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel kılıç yaptığı konuşmada, okumanın önemini sık sık vurgulayarak, inancımızın ilk emrinin “oku” olduğunu, buna rağmen okuma oranındaki düşüşün düşündürücü olduğunu söyledi. Bilenle bilmeyenin aynı olmayacağını hatırlatan Kılıç, daha çok okumak gerektiğini vurguladı.
İlçemiz Kaymakamı Bilal Şentürk ise yaptığı konuşmada, çok çalışanın, hedefi ve programı olan insanların başarı cetvelini daha çabuk yakalayacağını belirterek, tüm öğrencilerden başarı çıtalarını yükseltmeleri yönünde söz aldı. Şentürk, eğitim ve öğretimde büyük bir özveri ile emek veren katkı sunan herkese teşekkür etti.
Konuşmaların ardından sembolik olarak Bayrak teslimi, filama teslimi yapıldı. Ardından ilk kez okulda yapılan bir uygulama ile okul birincisi Nursima Sayın kütüğe ismini çaktı. Ardından mezun olan öğrencilere belgeleri verildi. Daha sonra okulda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi. Havaya kep atan öğrenciler koro halinde şarkılar söyledi. Sık sık elektrik kesilmesine rağmen motivelerinden bir şey kaybetmeyen öğrenciler programın sonunda aileleri ile birlikte oynadıkları oyunlar ve çektikleri halaylarla bol bol eğlenerek gecenin keyfini çıkardı.

[Resim: 932.jpg]

[Resim: 934.jpg]

[Resim: 935.jpg]

[Resim: 937.jpg]
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Mesaj önizleme 
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Normal Mod | Çizgisel Mod

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2