Sitemize Hoşgeldiniz.
Merhaba Değerli Ziyaretcimiz Forumumuza Yorum yapabilmek için üye olmanız Gerekir eğer zaten bir üyeyseniz Giriş Yapabilirsiniz.
Lütfen Kayıt Olurken Girdiğiniz E-Mail Adresinizni Giriniz.

Mesaj önizleme 
YUNUS ENSARİ İLKÖĞRETİM OKULU SBS’DE YÜZDE 98 BAŞARI GÖSTERDİ
07-27-2010, 03:23 PM
[Resim: 846.jpg]
Eğitim ve Öğretimde ki iktidarlı başarısı ile adından sıkça söz ettiren ve Ahlat'ın Eğitim seviyesinin yükselmesinde büyük katkıları olan Yunus Ensari İlköğretim Okulu bu yıl SBS’de yüzde 98 başarı gösterdi. SBS’de okuldan tercih yapan 40 öğrenciden 38’i istedikleri liseye gitmeye hak kazandı. 2010 SBS Birinci yerleştirme sonuçlarına göre okuldan mezun olan ve SBS’de başarı gösteren 4 öğrenci Fen Liselerine, 3 öğrenci Anadolu Öğretmen Liselerine, 25 öğrenci Anadolu Liseleri ve Anadolu Sağlık Meslek Liselerine, 6 öğrenci ise mesleki ve teknik liselere gitmeye hak kazandı. Elde edilen bu başarının tesadüf olmadığının altını çizen Yunus Ensari İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanı Necati Aktekin: “Okul idaresi, öğretmenler ve okul aile birliğinin müşterek ortak çalışması ile başarı çıtamızı her geçen yıl yükseltiyoruz. Okul aile birliği olarak öğrencilerimizin daha kaliteli eğitim almaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Okul idaresi ve öğretmenlerimizde üstün fedakarlık göstererek öğrencilerin sınavlarda yüksek puanlar almaları için büyük emek sarf ediyorlar. Biz eğitim ve öğretim yılı başında yaptığımız toplantıda 8’nci sınıflarda ortalama SBS puanını 350’ye hedeflemiştik ama hedeflediğimiz puandan 10 puan daha fazla alarak SBS ortalama puanımız 360 oldu. Alınan sonuçlar itibariyle tercih yapan 40 öğrencimizden 38’i istediği lisede okumaya hak kazandı. Bu başarının elde edilmesinde büyük emekleri olan okul müdürümüz Rahmi Gökbulak’a ve ekibine teşekkür ederiz”dedi.
Bu mesaji bir cevapta alıntı yap
Mesaj önizleme 
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
Normal Mod | Çizgisel Mod

Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Foruma Git: