Ahlat 2019 Yerel Seçimlerine Doğru…

Merhabalar sevgili okurlarım.  Geçtiğimiz haftaki köşe yazıma ciddi geri dönüşler aldım. Öncelikle ilgi ve alakanıza teşekkür ediyorum. Hep dediğim gibi; Köşe yazılarımda kimseyi incitmemeye, kırmamaya özen göstermeye çalışıyorum. Fıtratıma da ters bir durum olur bu, Zira hümanist bir yapım vardır. Ancak, yazılarımda bazı gerçekleri ve dahi kendi bakış açımla fikirlerimi yazmamdan daha doğal bir şey olmasa gerek. Elbette yazılarımı beğenenlerin olduğu gibi azda olsa beğenmeyenler olacaktır ki buna da saygı duyarım. Ancak nasıl veya neler yazıp yazmayacağım konusu da bana kalmalıdır. Söylememe gerek yok tanıyanlar bilir; ben Mhp geçmişli Milyonlarca Ak Partili vatandaşlardan biriyim. Hiçbir zaman el etek öpen olmadım ve olmayacağım. Yalakalıktan nefret ederim. Ben neysem oyum deyip hep dik durdum ve dahi durmaya devam edeceğim. Malumunuz üzere Hali Hazırda Ak Parti Tuzla Belediye Meclis Üyesi A.Adayıyım. Reise Allah ömür versin, var olduğu müddetçe de tarafımız bellidir.
Ahlat, tarihi önemi ve özellikleri nedeniyle; siyasi çekişmelere, kişisel hırslara, kişisel kırgınlara, sen ben kavgasına kurban edilmemelidir. Zaman kırgınlık küskünlük zamanı değildir. Aday’lar, varsa kırgınlıkları giderme ve gönül alma noktasında maksimum gayret sarf etmeli, ufak tefek bazı eleştirilere göğüs germelidir. Diğer aday adayları ve Ahlat halkıda her şeyi bir tarafa bırakıp, daha doğru bir ifadeyle partiler ve kişiler üstü düşünüp ona göre hareket etmelidir. Ahlat için bu seçimler çok önemlidir, vakit enerjileri sen ben kavgasına ayırma vakti değildir. Vakit Ahlat için canla başla çalışma ve Ahlat tarihine ve kültürüne gölge düşürmeme vaktidir.
Bir iki hemşerimde; “Siyaset öyle bir şey ki kısa süre önce birbirine hakaret yağdıranları bir araya getiriyor” lafıma takılmış. Sözlerimin arkasındayım. Burada esas anlatmak istediğim hiç o duruma düşmemek gereğidir. Yani sonradan pişman olacağın sözler söylememektir doğru olan.

Alparslan'ı sen yolladın zafer'e
Kubbetül islamsın dünden bugüne,
Seninle inliyor bak dağ taş dere,
Tarihte makamın yücedir Ahlat.
(Barış Hayrettin Bilgiç)

Selam ve Dua ile

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.