Ahlat İsder Kongresi…

 Merhaba sevgili okurlarım.

Geçtiğimiz Pazar günü (16 Ekim 2016 ) Başkan Yardımcılığı görevini yürüttüğüm, İstanbul Ahlat Kültür Turizm Tanıtma ve Yardımlaşma Derneğinin kongresi vardı. Adnan Ayber başkanlığındaki yönetim kurulumuz görev süresini tamamladı ve kongre vakti gelmişti.

Adnan Ayber-Yücel Gökbulak- Bilal Aktaş-Fevzi Akgün-Beşir Çevik- Lider Yıldırım-Abdurrahman Bilgen- Nevzat Ertekinoğlu-Güngör Uysal-Osman Güvener-Gökçe Ayber-Emin Sayın-Nursel Köksal-Bülent Kaya-Metin Avcı-Atilla Akürek -Hantemir Güneş ve Emre Azap’tan oluşan yönetim kurulu gerçekten Çok güzel bir kadroydu ve güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Tabi ki başarılar başkanında dediği gibi tüm yönetim kuruluna aitti.  Evet, kongre tarihi yaklaşıyordu. Her zamanki gibi rutin, üyelerin katılımıyla ve dernek binasında yapmak yerine, bu defa farklı bir kongre yapalım dedik. Üyelerimizin eş ve çocuklarının da katılım sağlayacağı bir formül üzerinde duruldu. Katılımın geniş olacağını bildiğimiz için, rahat bir ortamda piknik havasında ve çocuklarında güzel vakit geçireceği bir ortam araştırıldı, ücretsiz ve kahvaltılı olarak yapılmasına karar verildi yönetim kurulunca. Güneşlide Eren Korusunda yapılmasına karar verildi. SMS sisteminden, İnternet sitemizden ve Facebook grubumuzdan duyurularımızı yaptık. Geçtiğimiz yıl Ramazan ayının da etkisiyle geleneksel pikniğimizi yapamamıştık. Böyle bir yerde yaparak da kongrenin piknik havasında geçmesini arzu ediyorduk. Anadolu ve Avrupa yakasından otobüsler kaldırdık. Kongre yerini görünce ne kadar doğru bir yer seçtiğimizi daha iyi anladık. İstanbul’un göbeğinde tam bir orman ve piknik alanı gibi bir yerdi. Açık ve kapalı alanı, çocuk oyun parkları…

Kahvaltı saati yaklaştıkça kalabalık artmaya başladı. Kahvaltı saati geldiğinde yaklaşık 400 kişi toplanmıştı. Çok güzel bir ortamda Ahlat’lı hemşerilerimiz hem kahvaltı yaptılar hem de hasret giderdiler. Kahvaltı sonunda yeni yönetim kurulu seçildi. Biraz hüzünlendim. Çünkü yönetim kurulunda birlikte çalıştığımız bazı Arkadaşlar, iş ve yoğunluk gibi nedenlerle yeni yönetimde yer almadılar. Yücel Gökbulak – Abdurrahman Bilgen – Bülent Kaya – Güngör Uysal – Emin Sayın – Nursel Köksal – Atilla Akürek ve Emre Azap yeni yönetimde olmayacaklar. Hepsine hizmetleri için Ahlatlılar adına çok teşekkür ediyorum.  

Hepsinin birbirinden güzel hizmetleri oldu bu derneğe. Özelliklede 10 yıldır derneğimizin genel sekreterliğini yürüten Yücel Gökbulak abimizin hakkını teslim etmem gerekiyor. Bu güne kadarki hizmetleri için tekrar teşekkür ediyorum. Diğer ayrılan arkadaşlara da hizmetleri için çok teşekkür ediyorum. Tabi buraya yazdıklarım içimden geçen kendi fikirlerimdir. Yeni Yönetim kurulu : Adnan Ayber – Fevzi Akgün- Lider Yıldırım-Bilal Aktaş- Sadullah Sayın- Nevzat Ertekinoğlu-Metin Avcı- Osman Güvener-Beşir Çevik- Günay Babacan-Asım Ergezen- Sedrettin Akdemir-Sungur Kaptan- Gökçe Ayber-Hantemir Güneş - Özkan Ardıç-Özlem Eriş Kırlangıçoğlu- Serpil Akyar Oruç- Doğan Ateş.

Yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.  Bu arada yeni yönetim kurulunda da hizmet etmeye devam edeceğim inşallah… Siz değerli hemşerilerimizi dernek etrafında görmek bizi daha fazla mutlu edecektir.

 Her şey AHLAT ve AHLAT’lı için…

Sevgilerimle…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.