Ahlat Belediyesinden Anlamlı Destek

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem için Türkiye’de yardım seferberliği başlarken, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban maaşıyla ve yıllık oturum ücretinin tamamı, personeller maaşının bir kısmını, meclis üyeleri ise yıllık oturum ücretlerinin tamamını AFAD’a bağışlayarak depremzedelere destek verecek.

Ahlat Belediyesinden Anlamlı Destek

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem bölgesine yardım için Türkiye tek yürek olurken, Ahlat Belediyesi ise almış olduğu kararla depremzeler için maddi destekte bulunacak.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, yaşanan depremin yaralarını hep birlikte sarmak için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini belirterek, “Depremin ilk gününden itibaren hem halkımızın hem de iş insanlarımızın destekleriyle belediyemiz öncülüğünde 8 yardım tırını deprem bölgelerine gönderdik. Halen daha hazırlanan araçlar afet yerlerine hareket ediyor. Bugünde Belediyemiz almış olduğu kararla şahsım 1 maaşımı, belediye personellerimiz maaşlarının bir kısmını, belediye meclis üyelerimiz ise yıllık oturum ücretlerinin bir kısmını AFAD’a bağışlayacak. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim” dedi.

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER