İşadamı Zennur Ayday Ak Parti’den Ovakışla Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

İşadamı Zennur Ayday, AK Parti’den Ovakışla Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

İşadamı Zennur Ayday Ak Parti’den Ovakışla Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

 AK Parti Ahlat İlçe Başkanlığı’na başvurusunu yaparak aday adayı olan Zennur Ayday; “Kurulduğu günden bugüne büyük bir şeref ve onurla hizmet ettiğim partimden kutlu şehir ahlatımıza belediye başkan aday adaylığımızı ilçe teşkilatımıza yapmış olduk. Rabbim utandırmasın, şu mübarek topraklarımıza kim daha iyi hizmet edecekse ona nasip etsin, tüm aday adayı olan hemşerilerimizi de buradan tebrik ediyorum. Allah herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin” dedi. “Makamımız samimiyet, yolumuz hak yolu. Çok virajlı dikenli yolları yalpalamadan, dik rampaları diklenmeden ve geri adım atmadan kardeşlerimle birlikte aşmanın bahtiyarlığı içerisindeyim” diyen AK Parti Ovakışla Belediye Başkan Aday adayı Zennur Ayday sözleri şöyle sürdürdü; “Ne güzel kutlu yolun yolcuları olmak. Bir büyüğümün dediği gibi; “Rütbesiz neferler olarak yolumuza devam ediyoruz”. Aşkın yolcusuna yakışan da bu değil mi? Biz bize yakışanı yaparak emanetin emin ellere teslimi noktasında elbette üzerimize düşeni fazlasıyla yaparız. Üzüldüğümüz zaman bizimle birlikte üzülecek samimi dostlarımızın olduğunun ve elbette üzüntümüzün hesabını soracak büyüklerimizin olacağının hamdolsun ki farkındayız. Kaderin getirdiği nasibin önüne kimse geçemez. Sevdasıysan bir kutlu dava yolu yolculuğuna seni kimse durduramaz. Hak yol bildiğim Ak yoluma çıktığımda kendime şu unsurları şiar edindiğim;
1- Peygamberimizin ayaklarının altına aldığı kavmiyetçiliği başımın üzerine almadım. Milliyetçiliğin her türlüsünden uzak durdum. Kim bana ırkçısın dese, Bilal-i Habeşinin kıssasında olduğu gibi başımı gönlü kırılan kardeşimin ayaklarının altına koymaktan asla çekinmedim, çekinmemde. Ona siyah kadının oğlu dediklerinde her ne kadar Efendimizin (sav) müezini olsada naif kalbi kırılıvermiş ve teselliyi Efendimizin dizinin dibinde o kötü sözü ona söyleyenin bedelini ödemesi ile rahatlamıştı.
2- Samimiyetten çok liyakata önem verdim. 
3- Hakkaniyet en önemli kriterim oldu.
4- Dost kazanmak önceliğim, düşmanlarının dahi taktirini kazanacak eylem ve davranışlar vazgeçilmezim oldu.
5- Sonucu ne olursa olsun, kardeşlerime ve davama saldıranlara haddini bildirmekten geri durmadım, asla da geri durmam.
6- Şımarıklığı, zafer sarhoşluğunu, koltuktan ve konumdan güç almayı asla yapmadım. Emaneti omuzlarıma almayı bu hassasiyetler içerisinde kendime özgü yöntemlerle bayrağı, kutlu sancağı daha ileriye taşıyacağıma hiç şüphe duymuyorum. Benimle birlikte yol yürüyen, ter döken ve dert çeken tüm kardeşlerimden Allah razı olsun. Allah yolumuzu açık, sonumuzu hayır eylesin. Selam ve dua ile.”

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2018, 12:07

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER