Vali Çağatay ve beraberindeki heyet, külliye içerisinde bulunan cami ve yatılı hafızlık Kur’an kursu inşaatını gezdi. Vali Çağatay, ziyaret ve incelemelerinde Şehit Eren Öztürk’ün babası Kerem Öztürk, Şehit Eren Öztürk’ün vasiyette bulunduğu cami imamı ve Kulaksız Mahallesi Cami, Minare ve Kur’an Kursu Yaptırma Derneği Başkanı Şerafettin Tanyeri’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Vali Oktay Çağatay’a Ahlat Kaymakamı Fikret Dağ, İl Emniyet Müdürü Celal Özcan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Eyüp Subaşı ve Ahlat Belediye Başkanı Mümtaz Çoban eşlik etti.
Vali Çağatay, Şehit Öztürk’ün vasiyeti olan cami ve külliye inşaatında incelemelerde bulundu
Bitlis Valisi Oktay Çağatay, 17 Ekim 2019 tarihinde Van’ın Çaldıran ilçesinde İran sınırından teröristlerce açılan ateş sonucu şehit olan Ahlatlı Piyade Uzman Çavuş Eren Öztürk’ün vasiyeti olan cami ve külliye inşaatında incelemede bulundu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.
Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.
1
Emekli Öğretmen Servet Ateş’in Yüzme Başarısı...
2
Ahlat Devlet Hastanesinde gerçeği aratmayan deprem...
3
Ahlat'tan kuru fasulye ihracatı
4
Dev orkinos ilgi odağı oldu
5
Ahlat'ta hilal güzelliği
6
Tarihi kent Ahlat’a ilgi artıyor
7
Ahlat Müzesi ziyaretçilerini tarihi yolculuğa çıkarıyor
8
Ahlat T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu...
9
Ahlat’taki kuş cenneti dondu
10
BAYGADER’den Vali Çağatay’a Ziyaret
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
05:43

GÜNEŞ
07:10

ÖĞLE
12:09

İKİNDİ
14:37

AKŞAM
16:58

YATSI
18:20
SIRADAKİ HABER