Milletvekili Adaylığım Ve Seçime Dair…

 Merhabalar sevgili okurlarım. Milletvekili adaylık süreci nedeniyle yaklaşık 40 gündür buradan köşe yazımı yazamadım. En nihayetinde özlemiş olduğum köşeme tekrar dönmüş oldum; DEVAM...
Malumunuz üzere 27. Dönem Ak Parti Milletvekili İstanbul 1. Bölge (Anadolu Yakası) Aday Adayı olmuştum. Çok ani ve çok hızlı gelişen bir süreç oldu benim için. En nihayetinde Adaylık başvurumuzu yaptık. Büyük çoğunluğu olumlu olmak üzere inanılmaz geri dönüşler aldım.
Buradan tekrar; Telefonla arayarak nasıl yardımcı olabiliriz diyen ve tebrik eden, Mesaj atan, Whatsapp ve messengerdan mesaj atan, Facebook-Twitter-İnstagram gibi sosyal medyadan paylaşımlarımı beğenen, mesaj yazan ve dahi gönderilerimi paylaşan, destek olan, içten ve samimi tüm dostlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Güzel bir deneyim oldu benim için. İlk defa bir milletvekilliği adaylığına başvuruda bulunmuş oldum. Nihayetinde 7.329 kişi arasından 600 kişi seçilecekti. Tüm zamanların rekoru kırıldı başvuruda. Bu bir bayrak yarışı idi ve bayrağı alanlara başarılar diliyorum. Biz bildiğimiz yolda yürümeye DEVAM edeceğiz İnşallah. Bu arada bu süreçte bazı dostlarımızın, hem de hiç beklemediğim bazı dostların vefasızlık veya ilgisizliğini de görmüş olduk. Hepsini not aldık, yine de canları sağ olsun. Bazı hiç beklemediğim tanıdıkların samimi desteklerinden de aşırı mutluluk duydum, var olsunlar. Dediğim gibi inanılmaz geri dönüşler aldım. Hiç telefonun elimden düşmediği günler oldu. Yüzde 95 civarında olumlu, Yüzde 5 civarında olumsuz tepkiler aldım. Olumsuz tepkilerde farklı görüşteki dostlarımın Ak Parti’den aday adayı olmam konusunda idi. Birkaç seviyeli tepki ise, neden Mhp değilde AK Partiden aday olduğum noktasındaydı. Hoş zaten Cumhur ittifakı olması nedeniyle bu seçimlerde AK Parti - Mhp farkı olmadığını görememiş sevgili dostlarım:-))
Bazı eleştirilerde bizatihi Ak Partili dostlarımdan geldi. Neden sosyal alemde çok sık paylaşımlarda bulunmadığım ve karşı partilerle ilgili az eleştiri yaptığım konusunda idi. Beni tanıyanlar bilir; İncitmemeye çalışan bir yapım vardır. Seçim sloganımda HÜMANİST (İnsancıl) SİYASET idi. Ayrıca Mali Müşavir olmam dolayısıyla her fikirden mükellef ve dostlarım mevcut. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunduğumda, ben genellikle hakaret içermeyen esprili veya kendimce doğru bulduğum şekilde gönderi paylaşıyorum. Ancak paylaşır paylaşmaz hemen farklı siyasi görüşlü dostlarım benim paylaşımlarımın altında başlıyorlar tartışmaya. Hatta çoğunlukla birbirlerine kırıcı oluyorlar buda beni rahatsız ediyor.
Seçime dairde üç beş şey yazmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız, Reis Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partinin bunca yıldır yaptıkları aşikar. Hani bir reklamda diyorya; “Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz” diye aynen öyle…
Ayrıca takip ettiğiniz gibi Cumhurbaşkanımız Erdoğan ve Ak Parti her zamanki gibi, projeler açıklarken, diğer siyasi partiler, özellikle Cumhurbaşkanı adayları hep yıkmaktan, kapatmaktan bahsediyorlar. Bir tanesi çıkıp ta şu projeyi yapacağım demiyor veya diyemiyor.
Bu nedenle özellikle Cumhurbaşkanlığında sonuç şimdiden belli zaten; İlk turda %52-54 aralığında Erdoğan tekrardan Cumhurbaşkanımız olacaktır. Milletvekilliği tahminlerimi bir sonraki hafta yazacağım inşallah…
Bu köşede kırk gün aradan sonra sizlerle birlikte olmaktan duyduğum mutluluğu tekrarlamak isterim.
Selam ve Dua ile

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.