Müslümanların Asıl Düşmanı İsrail Ve ABD Değil…

Merhabalar sevgili okurlarım. Öncelikle yaklaşık 2 yıldır kanserle mücadele eden, 2 gün önce kalbi durarak yoğun bakım ünitesine alınan ve halen yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden değerli abim Mercek Haber İmtiyaz sahibi  Mehmet Derviş Canbekli’ye  Allah’tan şifalar diliyor sizlerin de dualarını bekliyorum.Gelelim yazımıza… Bir çoğunuzun başlığı okuduğunda hadi canım ve ya yok artık dediğinizi duyar gibiyim ama kesinlikle öyle. Malumunuz üzere geçtiğimiz gün Mısırın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi mahkemede vefat etti (Ben öldüğüne kesinlikle inanmıyorum, idam kararı vermişlerdi tepkilerden dolayı mahkemede herkesin önünde öldü süsü verdiler). Peki Mursi’yi bu hallere düşürenler, 6 yıldır eziyetli ve çileli bir hayat yaşamasına sebep olanlar, darbeyi yapanlar, darbecilerin arkasında duranlar(Mısırdaki güya muhalifler), idam kararını veren hakimler, en nihayetinde ölümüne sebep olanlar kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Buradan tekrar halkına, İslam’a hizmet etmek ve ABD’ye karşı çıkmaktan başka bir suçu olmayan Mursi’ye Allah’tan rahmet diliyorum. Sebep olanları (Sokaklara çıkan Mısırlılarda dahil) lanetliyorum.  Mısır 21. yüzyılda tekrar firavunların ülkesi olmuştur. Tarih Mursi’yi de Mursi’ye bunu reva görenleri de asla unutmayacaktır. Filistin’de her yıl yüzlerce masum Filistinli sistematik olarak soykırıma uğruyor. Öldüren İsrail evet ama buna göz yumanlar (1-2 tanesi hariç Arap Liderler)  hatta kapıları kapatıp onları İsrail’in kucağına atanlar (Mısır) kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Tamamen ABD uşaklığı yapan, Türkiye ile düşman olup İsrail’le neredeyse müttefiklik durumuna gelen (Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır, Bahreyn vb.) ülkeler kim? MÜSLÜMAN ÜLKELER….

Irakta, her ne kadar şimdi pişman olmuşlarsa da Saddam’ı hunharca öldürüp ülkeyi ABD’nin mandası haline getirenler kim? Iraklı MÜSLÜMANLAR!!!

Libya’da, refah içinde yaşıyorlarken, yine batı ve ABD’ nin gazıyla, ülke tarihinin kahramanı olan Muammer Kaddafi’yi hiçbir Müslümana yakışmayacak nefretle hunharca öldürenler(Şimdi mumla arıyorlar) kim? Libyalı MÜSLÜMANLAR!!!

Afganistan’da, yıllardır yine Müslüman Afgan halkını öldürenler, ülkeyi Batı dünyasına peşkeş çektirenler kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Pakistan’da yıllardır yine Pakistanlı Müslüman halkı öldürenler, bu bahaneyle ABD ve diğer emperyalistlerin ülkelerini işgal etmesine vesile olup yeraltı zenginliklerini sömürtenler kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Yemende, birbirlerini öldürenler ve milyonlarca masumun açlıktan ve sefaletten ölümüne sebep olanlar kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Ürdün’de, diktatör dedikleri liderlerini kanlı sokak olaylarıyla indirip Devletin ABD ve batı uşaklarının eline geçmesine sebep olanlar kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Suriye’de, Milyonlarca Müslümanı katledenler, Ne hikmetse Müslümandan başkasını öldürmeyenler (DEAŞ-Rejim vb.) Kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Sudanda, yıllardır lideri olan başkanlarını indirip darbe yapılmasına sebep olanlar, daha sonra darbecilerin ABD uşakları olduğunu anlayıp bu kez askerlere karşı sokaklara dökülenler kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Türkiye’de, yıllarca başörtüsünü bile yasaklayanlar, Allah kelimesini yasaklayanlar, Orduda namaz kılmayı yasaklayanlar, değişik adlar altında sırf inançlarından dolayı milyonlarca kişiye hayatı zehir edenler, 145 yıldır mücadele veriyoruz diyenler, zulüm 1453’te başladı diyenler, her türlü İslam karşıtlığı yapanlar kim? MÜSLÜMANLAR!!!

Diyeceksiniz bunlar Müslüman olamaz. Ben napayım kimliklerinde öyle yazıyor.

ALLAH MÜSLÜMANLARA AKIL VERSİN, ISLAH EYLESİN, BİRLİK OLMAYI VE KİMSENİN UŞAĞI OLMAMAYI ÖĞRENMELERİNİ SAĞLASIN.. AMİN…

VELHASIL; Müslümanların ve İslamiyet’in asıl düşmanı ne yazık ki yine Müslümanlar!!!

Selam ve Dua ile…

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.