Ahlatlı Öğrencilerin TÜBİTAK Başarısı Gururlandırdı

Ahlat Ergezen Ortaokulu TÜBİTAK Türkiye finalinde Türkiye 3’üncüsü, Selçuklu Anadolu Lisesi’de teşvik ödülü aldı.

Ahlatlı Öğrencilerin TÜBİTAK Başarısı Gururlandırdı

ERGEZEN ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK PROJE YARIŞMASINDA TÜRKİYE 3’ÜNCÜSÜ OLDU

TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finalinde Ergezen Ortaokulu Türkiye 3’üncüsü oldu.18. Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasının Türkiye finali sergileri yarışmasına katılan Ahlat Ergezen Ortaokulu "Ahlat Doğasından Yansımalar" adlı projeyle büyük başarı elde ederek Türkiye 3’üncüsü oldu. Ergezen Ortaokulu’nun "Ahlat Doğasından Yansımalar" adlı biyoloji projesi danışman öğretmen Cevat Elmastaş ile öğrencileri Asude Çiroğlu, Elif Ecrin Gülmez, İbrahim Efe Çoban Türkiye finalinde 3’üncü olarak büyük gurur yaşattı. Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, TÜBİTAK Türkiye finalinde Türkiye 3’üncüsü olan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, yaşattıkları gurur için teşekkür etti.

- SELÇUKLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TÜBİTAK TÜRKİYE FİNALİNDE TEŞVİK ÖDÜLÜ ALDI
Selçuklu Anadolu Lisesi TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Türkiye finalinde Türk Dili ve Edebiyatı alanında “Konuşma ve Dinleme Sınavlarının Eğitim Paydaşlarındaki Yansımaları” proje sergisiyle teşvik ödülü aldı.
Ahlat Selçuklu Lisesi’nden danışman öğretmen Engin Aktaş ile öğrencileri Zelan Suday, Pelinsu Kemer ve Halis Güvener "Ahlat Doğasından Yansımalar" adlı Türk Dili ve Edebiyatı projesiyle TÜBİTAK Türkiye finalinde teşvik ödülü alarak büyük sevinç yarattı. Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, TÜBİTAK Türkiye finalinde teşvik ödülü alan öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2024, 10:20

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER