Ak Parti Ahlat İl Genel Meclisi Üyesi Akgün, Köy Muhtarlarıyla İftarda Buluştu

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Bülent Akgün, bazı kurum amirleri ve köy muhtarlarıyla iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ak Parti Ahlat İl Genel Meclisi Üyesi Akgün, Köy Muhtarlarıyla İftarda Buluştu

Akgün restorantta düzenlenen iftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi Bülent Akgün, davetine icabet edip iftara katılım gösteren gerek kurum amirlerine gerekse köy muhtarlarına teşekkür ederek, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımızın göstermiş olduğu teveccühle birlikte Ak Parti’den İl Genel Meclisi Üyesi seçildim. Gerek köylerde gerekse şehir merkezinde oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bugünde hem bazı kurum amirlerimizle hem de köy muhtarlarımız bir araya gelerek iftar yaptık. İnşallah bundan sonraki süreçte de ayrım yapmadan hizmet etmek için elimizden gelen tüm gücümüzle çalışacağız.” Dedi. 

İftara, Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Bitlis İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Aydoğdu, Ahlat Özel İdare Müdürü Seyfettin Gündoğan, Ahlat Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Zübeyr Ergezen, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Bilal Dursun ve köy muhtarları katıldı.

Haber: Özkan OLCAY

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.