Başkan Adayı Gülmez’in Proje Tanıtım Toplantısına Büyük Katılım

Cumhur İttifakı’nın Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez’in proje tanıtım toplantısı ilçe halkının büyük ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

Başkan Adayı Gülmez’in Proje Tanıtım Toplantısına Büyük Katılım

İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü kapalı spor salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısı ve iftar programına büyük katılım gösteren ilçe halkı salona sığmadı. İlçe halkının yoğun katılım ve ilgisiyle yapılan proje tanıtım toplantısı gövde gösterisine dönüştü. Programa katılan siyasiler ise önemli mesajlar vererek Ahlat’ın bölgenin parlayan yıldızı olması ve iktidarın hizmetlerinden faydalanması için rekor oyla Yavuz Gülmez’in seçilmesi gerektiğini ifade ettiler. Proje tanıtım toplantısında ilk olarak konuşan AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Mesut Subaşı, coşkulu kalabalığın kararını şimdiden verdiğini belirterek 31 Mart akşamı rekor oyla seçimi kazanacaklarını söyledi.

“Ahlat kararını vermiş 31 Mart akşamı Yavuz Gülmez’i belediye başkanı olarak ilan etmiş”

Daha sonra konuşan AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi’de, “Ahlat, Bitlis’in gözbebeği, hepimizin gözbebeği. Yükselen bir trendi var. Allah’ın izniyle gelecek dönemde çok daha ilerilere çok daha yükseklere Ahlat’ı ulaştıracağız. Ama bunları yaparken bundan önceki hizmetler nasıl olmuşsa bundan sonrakilerde aynen o yöntemle olacak. Biz bu hizmetlerin getirilmesi konusunda AK Parti milletvekilimize güveniyoruz, bakanlarımıza güveniyoruz, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a güveniyoruz. Hiç kimse buraya gelen hizmetleri kendinden muktedir zannetmesin. Bu hizmetler kime aittir, Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a aittir. O yüzden Ahlat’ın gelişimi için adresi başka yerde aramayacağız. Arayacağımız tek parti Ak Parti’dir yaparsa yine AK Parti yapar. Ben burada bu coşkuyu bu kalabalığı görünce şunu diyorum. Ahlat kararını vermiş 31 Mart akşamı Yavuz Gülmez’i belediye başkanı olarak ilan etmiş İnşallah” dedi.

Muaz Ergezen, “Buradaki kalabalık ve heyecan 1 hafta öncesinden bize zaferi müjdelemektedir.”

Daha sonra konuşan Ahlatlı hemşerimiz 28. Dönem Bitlis Milletvekili adayı olan Avukat Muaz Ergezen’de toplanan kalabalığın 1 hafta öncesinden zaferi müjdelediğini söyledi. Ergezen, “Bugün hepimiz hep birlikte belediye başkanlarımızın emrindeyiz, onlar için çalışıyoruz. İnşallah buradaki kalabalık ve heyecan 1 hafta öncesinden bize zaferi müjdelemektedir. Biz bu aziz Ramazan gününde oruca niyetliyiz ama onun yanında biz burada iyiliği hükümdar kılmaya da niyetliyiz. Bizler burada vefayı hükümdar kılmaya niyetliyiz. Bizler hepimiz iyi niyetle yola çıkmış bu milletin bekası için, birlik ve beraberliği için, insanların kardeşçe bir arada yaşaması için bir niyetle yola çıkmış kadrolarız. İnşallah bunu da ilçemizde tesis edeceğiz. Selam olsun ahde vefayı bilenlere, selam olsun istikametini bozmayanlara, selam olsun yolunu şaşırmayanlara. Geldiği yeri unutmayanlara selam olsun. Bizler Ahlatlılar olarak, Bitlisliler olarak birliğin, beraberliğin sembolü olduk. Allah’ın izniyle fitne çıkarmaya çalışanlara da, kardeşliğimizi bozmak isteyenlere de tokat gibi cevabı 31 Mart’ta vereceğiz İnşallah. Hizmet edenlerin kim olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Ahlat’a çivi çakanların kim olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Bunların başkaları tarafından yalan dolanlara başka yerlere çekmesine de müsaade etmeyeceğiz. İnşallah 31 Mart’ta birlik ve beraberliğin tescili olarak, kardeşliğimizin tescili olarak Yavuz Gülmez kardeşimize tebriğe hep beraber gideceğiz. Onun seçilmesi inanın hepimizin başarısı olacak. Buraya ikametgah kuran, buraya devletimizin konutunu kuran sayın cumhurbaşkanımıza vefa hepimizin boynunun borcudur. Onun için Ahlatlılar buna sahip çıkacaktır İnşallah” diye konuştu.

“Türkiye’nin gözü Ahlat seçimlerinde”

AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu ise şöyle konuştu; “Salonu görünce çok net bir şekilde 31 Mart seçiminin sonucunu burada görüyoruz. Ahlat yıllardır durmuş olduğu duruşu yine güçlü bir şekilde gösteriyor. Kıymetli hemşerilerim bugün burada gerçekten pırlanta gibi çalışkan, temiz, dürüst başkan adayımız Yavuz Gülmez kardeşimizin proje tanıtım toplantısı için bir araya geldik. 7 gün sonra bu saatlerde milletin iradesi tescil olacak ve 5 yıl daha bu memleketi yönetecek belediye başkanını seçmiş olacağız. Kıymetli hemşerilerim Ahlat’ın unvanı Kubbet-ül İslam. Kubbet-ül İslam’da kirli oyunlar sergilemeye çalışanlar, Kubbet-ül İslam’da kirli ittifaklar yapmaya çalışanlar, Kubbet-ül İslam’da kirli ve sinsi planlar yapmaya çalışanlar Ahlatlıların onlara müsaade etmeyeceğini çok iyi biliyoruz. Onlar bugüne kadar yapılmış yatırımları, bugüne kadar yapılmış hizmetleri ve eserleri kendileri yapmış gibi göstermeye çalışıyorlar. Kusura bakmasınlar ama bu memlekette yatırım yapmış olan tek bir kişi vardır oda dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bugün Ahlat’taki seçim sonuçlarını sadece Bitlis takip etmiyor. Bugün Türkiye’nin gözü Ahlat seçimlerinde. Çünkü Ahlat, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve dayanışmanın sembol şehridir. Birileri Ahlat’ta bu birliği, beraberliği, kardeşliği bozmak istiyor. Ama ben inanıyorum ki Ahlatlı hemşerilerim hiç olmadığı kadar güçlü bir şekilde komşusu olan Recep Tayyip Erdoğan’a ve onun buradaki temsilcisi Yavuz Gülmez’e güçlü bir destek verecekler. Bizler AK Parti iktidarı olarak bu memlekette belediyecilik hizmetlerini yapabilecek tek parti biziz. 5 yıl daha bu kutsal beldeye hizmet edecek tek kadro biziz. Yatırım yapacak, eser getirecek, hizmet getirecek tek kadro biziz. Onun için sizden ricam Ahlat’ta rekor bir oy patlamasıyla Yavuz kardeşimizi Cumhurbaşkanımızın önüne güçlü bir şekilde çıkarıp Ahlat’ta devam eden yatırımlara, hizmetlere, eserlere kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

“Kibir kulesi görünümlü kifayetsizlerden kurtulup Ahlat’ın önünü açacağız”

Son olarak kürsüye çıkarak konuşma yapan Cumhur İttifakı’nın Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez konuşmasına Ahlatlı şair Ahmet Turan Kazgöl’ün ‘Ben Ahlat’ım’ şiirini okuyarak başladı.

31 Mart akşamı kibir kulesi görünümlü kifayetsizlerden kurtulup Ahlat’ın önünü açacaklarını söyleyen Yavuz Gülmez sözlerini şöyle sürdürdü; “ Kıymetli hemşerilerim, değerli büyüklerim. Bilmiyorum, bu seçimin Ahlat için ne kadar önemli olduğunu anlatmaya gerek var mı? Niçin bu yola çıktığımızı anlatmaya gerek var mı?  Gerçek Ak Parti belediyeciliğinin ne olduğunu anlatmaya gerek var mı?

Cumhur ittifakının Ahlat’ı ne kadar önemsediğini anlatmaya gerek var mı?  Sizler öyle vefalı öyle sadık insanlarsınız ki neyin ne olduğunu elbette çok iyi biliyorsunuz. Ama şunları da anlatmadan geçemeyeceğim: Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Devlet Bahçeli’nin bize ve Ahlatlıya verdiği bir görev, bir sorumluluk var: o da şu ki:  31 Mart akşamı Ahlat tarihi misyonuna kavuşmalıdır. Ahlat, tıpkı eski günlerde olduğu gibi huzurun refahın kardeşliğin başkenti olmalıdır. Bu görev ve sorumluluk bilinciyle Ahlat için çalışıyoruz çalışmaya da takatimizin sonuna kadar devam edeceğiz.Ahlat, o kadar kıymetli ve değerli ki ne kadar anlatsak kelimeler az kalır.

Böyle olmasına rağmen bu zamana kadar şahit olduğumuz kibir ve egodan oluşan belediyecilik anlayışı, Ahlat’ımızın maruz kaldığı tüm sevimsizlikler Ahlat’a ve Ahlatlıya büyük zararlar verdi. İşin en üzücü kısmı da Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin Ahlat’a verdiği onca desteğe kaynak aktarımına rağmen bir belediye başkanı bir ilçeye ancak bu kadar zarar verebilir. Ahlat ancak bu kadar durağanlaştırılabilirdi. Yazık oldu bazı şeylere.  Şöyle düşünün Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan hangi ilçeyi her sene ziyaret ediyor? Tek örneği var o da Ahlat’ımızdır. İşte bir belediye başkanı bu imkanları bu olanakları ziyan etmiştir. Fakat artık bunlara takılmıyoruz, az kaldı 31 mart zaferimize, kibir kulesi görünümlü kifayetsizlerden kurtulup Ahlat’ın önünü açacağız. İddia ediyorum ve söz veriyorum Ahlat’a ve ahlatlıya yakışır bir belediye başkanı olacağım. Size şerefim üzerine söz veriyorum.”

“Ahlat, şanlı şerefli tarihimizin bize ortak bir emanetidir.” diyen  Cumhur İttifakı’nın Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez, “Bundan dolayıdır ki Ahlatlı, bölen ayrıştıran ikilik çıkaran partilere hiç bir zaman geçit vermemiştir. Ahlat insanı öyle vefalı, öyle basiretli ve öyle ferasetlidir ki sureti haktan gözüküp bol bol edebiyat yaparak Ahlat’ımızı, şahsi hırslarına alet edenleri, yedekte parti bekletip, koşa koşa saf değiştirenleri, Ahlat’ımızı maddi ve manevi her açıdan durağanlaştırıp önünü kapatanları çok çok iyi görüyor. Aksi yönden, zıt taraflardan geliyor gözükseler de ortak özellikleri Ahlat’ı, Ahlat insanını ayrıştırmak olan şahıslar ve partiler ne yazık ki aynı amaca hizmet ediyor ne kadar tuhaf değil mi?Sevgili Ahlatlı kardeşlerim şunu bir kez daha ifade edeyim: Türkiye yüzyılı Ahlat’sız olamaz, hükümetimizin ve devletimizin yanında olarak biz kazanacağız, Ahlat kazanacak” dedi.

Haber: Özkan OLCAY

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER