Ak Parti Belediye Başkan Adayı Gülmez, “Gün Ahlat'a Hizmet Etme Günüdür”

AK Parti’den Ahlat Belediye Başkan Adayı gösterilen Yavuz Gülmez, ilk mesajını vererek hep beraber istişare ile Ahlat’a hizmet etme günü olduğunu ifade etti.

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Gülmez, “Gün Ahlat'a Hizmet Etme Günüdür”

Mesajında aday adaylık sürecinde kendisine destek verenlere teşekkür eden Gülmez şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli hemşehrilerim, aziz dostlarım... Muhterem Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin tensipleri ile Ak Parti (Cumhur İttifakı) Ahlat Belediye Başkan adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayız. Öncelikle adaylık sürecinde bize inanan, güvenen, arkamızda dağ gibi duran ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen kıymetli hemşerilerime teşekkürlerimi borç biliyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bu süreçte her türlü desteklerini veren, nazımızı çeken başta Akparti Genel Başkan Yardımcılarımıza, Milletvekilimiz sayın Turan Bedirhanoğlu, İl Başkanımız Avukat Kadir Köstekçi, , İlçe Başkanımız Mesut Subaşı Beyefendilere ve teşkilatlarının her bir ferdine şükranlarımı sunuyorum. Cumhur ittifakımızın bileşeni olan MHP İl Başkanı Tekin Uçak, İlçe Başkanı Tahsin Gülsar Beyefendilere ve teşkilatlarına teşekkür ederim. Yine adaylık sürecinde yanımda olan aile büyüklerim başta olmak üzere, akrabalarıma dostlarıma, genç kardeşlerime, örnek aldığım kıymetli ağabeylerime ve Sivil Toplum kuruluşlarımızın her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Öte yandan, aday adaylığı sürecinde centilmence hareket eden ve Ahlat sevdalısı olan, Belediye Başkanımız A. Mümtaz Çoban, Oğuz Atılgan, Ümmet İlhan, Kerem Marangoz ve Aynur Telli'ye süreçte göstermiş oldukları nezaketli tavırları için teşekkür ediyorum. Aziz Ahlatlılar, gün, kucaklaşma günüdür, gün, kırgınlıklarımızı, dargınlıklarımızı bir kenara bırakma günüdür, gün, güzellikleri yayma günüdür, gün hep beraber istişare ile Ahlat'a hizmet etme günüdür. Bu vesile ile, Rabbimden yardımlarını ve istikameti üzerine ayaklarımızı sabit kılmasını niyaz ediyor. Seçimlerin Ülkemize, Milletimize, İlçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Esselamu aleyküm.”

Yavuz Gülmez Kimdir?

Yavuz Gülmez, 1 Şubat 1987, Ahlat doğumlu evli ve üç çocuk babasıdır. Eğitim hayatına Kafkas Üniversitesi İktisat bölümünde başlayan Gülmez, 2004-2008 yılları arasında bu alanda lisans eğitimini tamamlamıştır. Ardından Bitlis Eren Üniversitesi’nde İşletme alanında tezli yüksek lisans yaparak 2022 yılında mezun olmuştur. Yabancı dil bilgisi kapsamında İngilizce’de A2 seviyesinde, Arapça’da ise A1 seviyesinde yetkinliğe sahiptir. Bilgisayar kullanımında ofis programları konusunda profesyonel düzeyde, kodlama ve web tasarımında ise başlangıç ve orta düzeyde bilgiye sahiptir.
İş hayatına 2008 yılında Ahlat Milli Eğitim Müdürlüğü’nde öğretmen olarak başlayan Gülmez, daha sonra çeşitli kurumlarda görev almıştır. İş-Kur İl Müdürlüğü Büro Personeli, Ziraat Bankası Operasyon Görevlisi, Milli Emlak Memuru ve VHKİ gibi pozisyonlarda çalışmış, 15 yıllık bir tecrübeye sahiptir. Halen Ahlat Gençlik Merkezi Müdürlüğü görevini sürdürmektedir. İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Şube Başkanı aynı zamanda da Cihannüma Bitlis İl Temsilcisi olan Yavuz Gülmez’in aldığı belge ve sertifikalar arasında Kafkas Ülkelerine Yönelik Dış Ticaret Stratejileri Semineri Katılım Belgesi (2008), Milli Emlak Mevzuat Semineri (2012), Bilgisayar Destekli Harita Çizimi Kurs Sertifikası (2022), Genel Muhasebe Kurs Bitirme Sertifikası (2022) ve İnsansız Hava Aracı Pilot Eğitmen Eğitimcisi (2022) gibi çeşitli alanlarda eğitimleri bulunmaktadır. Sivil toplum kuruluşlarına olan katkıları da göz ardı edilemez. MGV Ortaöğretim Başkanlığı, AGD Üniversite Başkanlığı, İlim Yayma Cemiyeti Bitlis Yön. Kur. Kurucu Üyeliği gibi görevlerde bulunmuş, ayrıca Ahlat Selçuklu Okçuluk Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcılığı gibi görevleri de üstlenmiştir. Yavuz Gülmez’in hazırladığı projeler arasında “Aile Tadında Bir Gençlik Projesi”, “Mobil Gençlik Merkezi Projesi”, “Öğrendiklerimi Uyguluyorum Projesi”, ve “Maviden Yeşile 1071’den 2023’e Geleneksel Okçuluk ve Su Sporları Projesi” gibi çeşitli sosyal ve gençlik odaklı projeler yer almaktadır. Gülmez, aynı zamanda çeşitli sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak görev alarak toplumsal sorumluluk bilinciyle hareket etmektedir. Halen TGSP Gençlik Mentörü olarak görev yapmakta olup, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı Seçiminde Ak Parti Ahlat Belediye Başkanı olmaya hedeflemektedir.

Haber: Özkan OLCAY

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2024, 00:43

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER