Cumhur İttifakından Ahlat’ta Gövde Gösterisi

Seçime Ahlat’ta Cumhur İttifakı çatısı altında girecek olan AK Parti’nin Selçuklu Çarşısındaki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gövde gösterisine dönüştü.

Cumhur İttifakından Ahlat’ta Gövde Gösterisi

Seçime Ahlat’ta Cumhur İttifakı çatısı altında girecek olan AK Parti’nin Selçuklu Çarşısındaki Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı gövde gösterisine dönüştü. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılış öncesi İlçeye gelen AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu araç konvoyuyla karşılanarak şehirde tur atıldı. Büyük bir coşkuyla Selçuklu Çarşısındaki Seçim Koordinasyon Merkezi önünde açılıştan önce toplanan kalabalığa yönelik ilk olarak konuşma yapan AK Parti Ahlat İlçe Başkanı Mesut Subaşı, AK Parti iktidarlarının Ahlat’ı çok önemsediğini ve Ahlat’a yapılan yatırımların hepsinin AK Parti iktidarı tarafından yapıldığını belirterek 31 Mart akşamı rekor bir oyla zaferle taçlandıracaklarını söyledi. Daha sonra konuşan Cumhur İttifakı Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez'de, "Sevgili hemşerilerim önce ahlak ve maneviyat şiarıyla çıktığımız bu yolda şehirlisi köylüsü demeden, zengini fakiri demeden, sağcısı solcusu ayırt etmeden kadim şehrimiz Ahlat’a layık olmak için gece gündüz çalışacağımızın garantisini veriyorum. Çünkü biz yola çıkarken dedikodu üretmeyeceğiz, proje üreterek yola çıktık. Yine kimsenin eksileriyle değil kendi artılarımızla hareket edecek ve bu memlekete hizmet edeceğiz İnşallah. Buradan bir kere daha haykırıyor ve ilan ediyorum. Kimsenin adamı olmayacağız, Ahlat’ın adamı olacağız, bu milletin adamı olacağız” dedi.

Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, “Ahlat’taki hizmetlerin tamamının mimarı dünya lideri ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır”

Daha sonra konuşan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay ise, “İnşallah 31 Mart gecesi Ahlat yeniden ak kadrolarla tanışacak” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü; “Ahlat şuan Türkiye’de gözde bir ilçe. Ahlat Cumhurbaşkanımızın en sevdiği ilçe. Ahlat’ta kimse kendisine bir görev biçmesin. Ahlat’taki hizmetlerin tamamının mimarı dünya lideri ümmetin umudu Recep Tayyip Erdoğan’dır. Arkadaşlar ben il belediye başkanıyım. Bizim bütçemiz bellidir. Ahlat’a gelen bütçede bellidir. Ahlat Belediyesine gelen bütçeyle kimse kusura bakmasın personel maaşının ödeyemezler, çöpü kaldıramazlar. Böyle Cumhurbaşkanımızın emriyle millet bahçesi, gençlik kampı, külliye yapıldı. Kimse burada koltuk sevdasına girmesin. Kimse o koltukta oturup keyif çatmasın. Burası Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçesi ve belediye başkan adayı da Yavuz Gülmez kardeşimizdir. Cumhurbaşkanımızın çok güzel bir lafı var. Diyor ki bu tren yürüyor, bu trenden inenler bu trene bir daha binemezler. Cumhur ittifakımızın adayı genç, dinamik Yavuz Gülmez’dir ve İnşallah 31 Mart akşamı da yeni belediye başkanımız olacaktır. Ahlat bir hedef bir ivme yakalamıştır. Türkiye’de şuan gözde bir ilçe. Bu ilçede hizmetin devam etmesi için her yıl Cumhurbaşkanımızın ve MHP Genel Başkanının bu şehre gelmesi için yine yeniden cumhur ittifakı diyeceğiz ve Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi sandıkları patlatacağız” dedi.

AK Parti Bitlis İl Başkanı Köstekçi, “Ahlat’ın statüsü mü yoksa sizin şahsi statünüz mü?”

Daha sonra konuşan AK Parti Bitlis İl Başkanı Kadir Köstekçi’de, “Yol boyunca tabelalar gördük şehir stadı, otogar, cumhurbaşkanlığı külliyesi v.b. bunlar hükümetimizin yatırımları. Bundan 10 gün önce bu tabelalar, oradaki billboardlar ne kadar anlamlıydı değil mi? Bu tabelalarda görünen yatırımları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener mi yaptı? Yoksa Recep Tayyip Erdoğan mı yaptı? Bu yatırımlar 10 gün önce ne kadar anlamlıysa bugün o kadar anlamsızdır. Bugün o yatırımların gelmesine sebep olan iktidar AK Parti iktidarıdır. Ama bugün o tabela ve billboardlar üzerinden siyaset yapmakta o kadar yanlış o kadar usule aykırıdır. Geçen yine söylemiştim yine söylüyorum siz AK Parti’ye gelip adaylık başvurusunda bulundunuz. AK Parti’nin çatısı altında bulundunuz. AK Parti size her türlü desteği verdi, AK Parti sizi en üst kademede temsil ettirdi. AK Parti sizi değerli kıldı ve bugün diyoruz ki küsmeyin darılmayın ve yeniden evinize dönün bu ev sizi alacak kadar geniş. Bizim evimizde soframızda sizi alacak kadar geniş ve büyüktür. Biz herkesi kucaklamaya geldik ama uysal koyunda değiliz. Geçen gün dedik kapımız açık buyurun ama onlar başka yere gittiler. Ne diyorduk Ahlat’ın statüsü mü yoksa sizin şahsi statünüz mü? Eğer amaç Ahlat’ın statüsü ise Ahlat’ın geleceğiyse mekan burasıdır İnşallah. Ama eğer şahsi ikbaliniz için şahsi menfaatiniz için, hırslarınız için, kendi menfaatiniz için yol yürüyecekseniz ozaman yolunuz açık olsun. Bizim yolumuz hizmet yoludur, AK Parti yoludur, Recep Tayyip Erdoğan’ın yoludur” diye konuştu. 

Son olarak konuşan AK Parti Bitlis Milletvekili Turan Bedirhanoğlu’da, "Hamd olsun AK Parti’nin 22 yıllık iktidarı döneminde Ahlat rotasını hiç şaşırmamış. Duruşuyla, istikametiyle her zaman devletinin ve milletinin yanında yer alan bir duruş sergilemiş buna da AK Parti İktidarımız kayıtsız kalmamış. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’de bakın sadece ve sadece kendi memleketi Rize dışında bütün devletin zirvesi ile gelip konakladığı tek yer Ahlat’tır. Yani memleketine değer verdiği kadar Ahlat’a değer veriyor. Devletin tüm bakanlarını, Cumhur ittifakının paydaşı olan değerli MHP genel başkanımız ve diğer tüm paydaşlarımızla beraber gelip konakladığı yer Ahlat’tır. Bu ne demek Ahlat canımdan bir parça diyor sayın cumhurbaşkanımız. Cumhurbaşkanımızın Ahlat benim canımdan bir parça dediği bir ilçede bizim belediye seçimini konuşmamıza gerek var mı? Biz zaten burayı almışız. Biz bugün burada Ahlat’ta belediye seçimini almak için buraya gelmedik. Biz bugün burada Ahlat’tan nasıl rekor bir oyla Cumhurbaşkanımızın yüzünü ak ederiz. Onun için geldik. İnşallah 31 Mart akşamı Yavuz Gülmez kardeşimiz Ahlat’ta bugüne kadar ki en rekor oyla sizleri temsil edip sizlere daha fazla hizmet etmek için el birliğiyle gece gündüz çalışacağımızın sözünü veriyoruz.” dedi.  Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına MHP Bitlis İl Başkanı Tekin Uçak, MHP Ahlat İlçe Başkanı Tahsin Gülsar partililer ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Özkan OLCAY

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 22:45

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER