AK Parti’nin Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez Oldu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için Ak Parti’nin Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez oldu.

AK Parti’nin Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez Oldu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler için Ak Parti’nin Ahlat Belediye Başkan Adayı Yavuz Gülmez oldu. Merakla beklenen AK Parti’nin Bitlis ilçe belediye başkan adayları belirlendi. Sosyal medyada paylaşılan listede, AK Parti Bitlis’in 6 ilçesinden 5’inde mevcut belediye başkanlarını aday göstermedi. AK Parti’nin Ahlat Belediye Başkan adaylığı içinde aday adaylarından Yavuz Gülmez olarak belirlendi. Edinilen bilgiye göre Yavuz Gülmez genel merkez tarafından aranılarak adaylığı tebliğ edildi. Öte yandan AK Parti Bitlis İl Başkanlığı tarafından Cumartesi günü aday tanıtım programı yapılacağı belirtildi.

Aday adayı Ümmet İlhan’dan tebrik ve destek mesajı

AK Parti Ahlat Belediye Başkan Aday Adayı Ümmet İlhan’da sosyal medya hesabında bir mesaj yayımlayarak aday gösterilen Yavuz Gülmez’i tebrik etti ve destek olacağını ifade etti. İlhan mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Kıymetli Ahlat'lı hemşehrilerim; Bugün itibari ile aday adaylığı süreci son bulmuş olup, sayın Yavuz Gülmez kardeşim adaylığa layık görülmüştür. Ak Parti Genel merkezimizin takdiri doğrultusunda sayın Yavuz Gülmez kardeşime muvaffakiyetler diler, aday adaylığı sürecinde olduğu gibi seçim sürecinde de aynı hassasiyetle seçim çalışmalarına iştirak edeceğimi ve gerekli desteği vereceğimi belirtmek isterim. Yine bu süreçte elimden geldiğince kimseyi karalamamaya, iftira atmamaya ve kimseye yük olmadan adaylık çalışması yürütmeye gayret ettim. Bilmeden üzdüğüm kırdığım herkesten çok özür dilerim. Beni yalnız bırakmayan destekleyen tanıdığım veya tanımadığım herkese şükranlarımı sunuyorum. Bizim Ahlat sevgimiz nefsimizden önce gelir.. Kalın sağlıcakla..”

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER