Aday Adayı Telli, "Takım ruhu ile çalışarak kaliteli hizmet üreteceğiz."

AK Parti Ahlat Belediye Başkan Aday Adayı Aynur Köksal Telli, "Takım ruhu ile çalışarak kaliteli hizmet üreteceğiz." dedi.

Aday Adayı Telli, "Takım ruhu ile çalışarak kaliteli hizmet üreteceğiz."

Saygıdeğer Ahlat’lı Hemşehrilerim;

31 Mart 2024 Seçimleri Ahlat Belediye Başkan Aday Adayıyım. Ahlat’ta doğdum, örf ve geleneğiyle bir bütün olan Ahlat Aile Ocağı terbiyesinde büyüdüm. İlk, Orta ve Lise eğitimimi memleketimde tamamladım, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunuyum. Hazine ve Maliye Bakanlığı teşkilatımıza bağlı sırasıyla,

Hakkari Defterdarlığı ve Bitlis Defterdarlığında Personel Memuru, Ahlat Malmüdürlüğünde Muhasebe Memuru, Şef görevlisi ve Malmüdürü Vekili, İzmir Defterdarlığı Sağlık Kurumları Saymanlık Müdürlüğünde Muhasebe Memuru, Milli Eğitim Bakanlığı Merkez Saymanlık Müdürlüğü ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı DSS Müdürlüğünde Defterdarlık Uzmanı, Afyonkarahisar Defterdarlığı Dinar Malmüdürü, Ankara Defterdarlığı Keçiören Malmüdürü olarak görev yaptım, halen Gazi Üniversitesi Döner Sermaye Saymanlık Müdürüyüm.

Asli görevime ek olarak, Tüketici Hakem Heyet Başkanlığı, Covid -19 Acil Çağrı Vefa Destek Hattı Başkanlığı, birçok İlçe İdare Kurul Üyelikleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyet Üyelikleri, Araştırmacı, İncelemeci, Soruşturmacı sıfatıyla çok çeşitli Muhakiklik görevleri, Ankara Adliyesinde Bilirkişilik, birçok Komisyon Başkanlıkları ve Ahlat Kültür Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği ile Kadın Komisyon Başkanlığı görevlerini de yürütmekteyim. Evli, 2 evlat annesiyim.

Ahlat Malmüdürlüğünde uzun yıllar kıymetli hemşehrilerime hizmet etme mutluluk ve gururunu yaşadım. Ahlat Sevdalısı olarak kadim şehir, Selçuklu mirası Ahlat’ımıza “Bir Kadın Eli Değsin” diyerek çıktığım bu yolda amacım mesleki deneyim ve tecrübelerimi kullanarak Ahlat’ımıza hizmet etmek. Şeffaf, tutarlı, katılımcı, erişebilir yönetim anlayışıyla biz, bilgi görgü ve tecrübemizle yol arkadaşınız olmaya talibiz.

Değerli Ahlat’lılar;

İlçemizin acil çözüm bekleyen birçok sorunları üzerinde detaylı durum tespiti yaparak hep birlikte çözeceğiz. Altyapı, İmar, Tarım, Hayvancılık ve Turizm gibi birçok alandaki projelerimiz için gerekli olan kamu- özel sektör yatırımlarının yapılabilmesi için teşvik edici girişimlerde bulunacağız, yeniliklerle dolu projelerimizi Çalışan - Üreten Belediye anlayışıyla hayata geçireceğiz, Belediye çalışma ekibimizle birlikte saygılı hoşgörülü ve sabırlı bir şekilde “takım ruhu” ile çalışarak kaliteli hizmet üreteceğiz.

Saygılarımla.

Aynur KÖKSAL TELLİ

AHLAT BELEDİYE BAŞKANI A.ADAYI

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2024, 09:29

Ahlat Gazetesi

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER